Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet ortopeditraumatologie" (6.34 secunde)
un director de cabinet, doi consilieri, un consultant si un secretar de cancelarie. Stancu sustine ca va completa cu personal toate cele cinci posturi.
Una peste alta, Chirila are, incepand de vineri, cabinet parlamentar la Murfatlar, inaugurat in absenta acestuia de colaboratorii sai si primarul din localitatea mentionata.
"In numele obtinerii unui amplu consens politic, suntem dispusi sa formam un Cabinet de tehnocrati, cu sustinerea tuturor partidelor democratice", a explicat el.
De precizat ca Mihnea Constantinescu a lucrat cu Petre Roman in perioada in care era prim-ministru, a fost adus in MAE de Adrian Severin si a ramas in minister pana cand a devenit sef de cabinet al premierului Adrian Nastase, ramanand in aceasta functie cand Tariceanu a devenit premier.
Constanta, prima datand din 25 septembrie 2008", a declarat, cu ocazia inaugurarii unui nou cabinet parlamentar in Valu lui Traian, Matei Bratianu (foto), deputatul PSD, presedintele Federatiei Sindicatelor din Posta si Telecomunicatii.
Sa-si faca acolo cabinet" - cu referire, desigur, la doctorul Mirela Gont, care a solicitat, si ea, un loc in cladire pentru a-si desfasura activitatea.
Si el vine si le spune colegilor sa ii faca cabinet parlamentar", a mai spus Marian Vanghelie. Madalin Voicu era membru al organizatiei de Giurgiu si deputat din acest judet.
Eu am alta treaba de facut impreuna cu colegii mei din Cabinet, indiferent ca sunt de la PDL si PSD si va asigur ca nu a fost nicio deosebire intre unii si altii.
Europarlamentarul PD-L, Cristian Preda, a afirmat ca Monica Iacob Ridzi trebuie indepartata din Guvern, deoarece, in caz contrar, premierul Emil Boc si intregul Cabinet, precum si PD-L vor fi afectati de decredibilizare.
Astfel, un ministru va ramane cu 13 angajati in cabinet din cei 16, un secretar de stat - cu cinci din sase, un sef de agentie guvernamentala, un presedinte de consiliu judetean si un primar al unei resedinte de judet - cu patru din cinci, iar un primar al unui municipiu sau al unui oras - cu doi din trei.
Printre figurile politice importante din acest "cabinet-fantoma" se numara Manuela Schwesig, ministru de afaceri sociale in landul Mecklenburg-Pomerania de Vest, si Andrea Nahles, reprezentanta aripii de stanga a partidului, care se ocupa cu piata muncii.
Un ministru va ramane cu 13 angajati in cabinet din cei 16, un secretar de stat - cu 5 din 6, un sef de agentie guvernamentala, un presedinte de consiliu judetean si un primar al unei resedinte de judet - cu 4 din 5, iar un primar al unui municipiu sau al unui oras - cu 2 din 3.
Guvernul moldovean, condus de Zinaida Greceanii (foto), si-a prezentat demisia miercuri, dar isi va exercita in continuare functiile pana la formarea noului Cabinet, in urma alegerilor legislative de la 29 iulie.
Geoana a spus ca remanierea lui Dan Nica echivaleaza cu ruperea Protocolului PD-L-PSD. De asemenea, el a adaugat ca actualul Cabinet este al treilea pe care Traian Basescu il saboteaza.
Argumentele invocate de Mitrea au fost legate de faptul ca, prin eventuala adoptare de catre Parlament a unei motiuni de cenzura, nu este exclusa propunerea unui nou Cabinet, ceea ce ar diminua mesajul de opozitie al PSD.
Rand pe rand, premierul Emil Boc, lideri din PD-L, dar si din Opozitie au sustinut discursuri pro si contra Guvernului Boc II. Guvernul Boc 2 e primul cabinet demis, in 20 de ani, prin motiune.
Astfel, opozitia guvernamentala formata din PNL, PSD si UDMR a reusit inlaturarea democrat-liberalilor de la putere, urmand ca acum sa stabileasca o noua majoritate guvernamentala, in vederea formarii unui nou Cabinet.
In opinia primarului Sibiului, el ar putea conduce un cabinet de tehnocrati pana la alegeri si unul politic dupa, opinie care concide cu cea lansata astazi de prezidentiabilul PNL Crin Antonescu.
"Dar daca nu trece, as intreba, retoric, ce face Parlamentul la cel de-al doilea cabinet?
In mod evident, nu avem ce sa discutam cu cetateanul Liviu Negoita", a spus liderul PNL, precizand ca partidul sau va vota impotriva unui Cabinet Negoita.
google-analytics.com